Congres Ondersteuning

Wij helpen u graag met het goed organiseren van uw congres of evenement. Dit is vaak een tijdrovend klus en heeft niet altijd evenveel prioriteit bij eigen werknemers. Wij verzorgen voor u het gehele traject, dit doen wij samen met Conference Company.

royborghoutsfotografie-140120-deltalinqsjaardiner14-0238

royborghoutsfotografie-131205-deltalinqsloc-012

Project Ondersteuning

DOT Management Services heeft veel ervaring met ondersteuning van projecten. Wij bieden dan ook meer dan alleen secretariële ondersteuning. Wij helpen bij de interactie en de kennisuitwisseling tussen de projectleden en met het uitdragen van uw boodschap naar buiten. Hiervoor hanteren wij een vast maandtarief.

Management Ondersteuning

De manager van nu wil een sparringpartner … en een goeie ook!

Omdat de managers steeds meer zaken zelf doen verwachten ze op een ander vlak ondersteuning. Dat betekent ook dat een secretaresse van de toekomst, nog meer dan nu, nadenkt over welke competenties zij heeft en hoe zij verstandig met haar talenten omgaat en deze juist kan aanbieden. Vaak kan zij ook prima vanaf afstand werken (virtueel assisteren) en af en toe bij meetings aanwezig zijn of mee inbellen bij conference calls.

De secretaresse van de toekomst zal altijd dienstverlenend blijven, echter zij zal ook ondernemend, anticiperend en proactief reageren op de manager en de organisatie waar zij voor werkt. 

Wilt u zelf ervaren of dit ook iets voor u is? Alle taken die u als ondernemer beter kunt uitbesteden pakken wij graag voor u op.

royborghoutsfotografie-120705-deltalinqsccswpc-016

Neem contact met ons op

Wilt u onder het genot van een kopje koffie eens nagaan wat de mogelijkheden zijn. Neem dan contact met ons op.

Mariska@dotmanagementservices.nl - Tel: 06-28979760